Notability
Notability
Ginger Labs, Inc.
General info about this app.
AppData - iOS Details
Notability
Notability (View in iTunes)
Developer: Ginger Labs, Inc.
Game Center: No
Average Rating:
In-App Purchases
Description
Apple Editors' Choice

Welkom bij Notability, een krachtige notitieapp voor iPad en iPhone: schets ideeën, voorzie documenten van aantekeningen, onderteken contracten, vul werkbladen in, houd een dagboek bij, maak reisaantekeningen of geef een cursus. Dankzij de iCloud-ondersteuning reizen uw notities altijd met u mee!

Schrijf, illustreer en annoteer met fraaie inkt. In het zoomvenster van Notability tekent u snel en gemakkelijk tot in detail, terwijl de polssteun uw notities beschermt tegen ongewenste aanpassingen. Kies de juiste pen en papiersoort voor elk project.

Importeer formulieren, contracten, werkbladen, documenten, presentaties of zelfs boeken; gebruik vervolgens dezelfde gereedschappen in Notability waarmee u die fraaie notities maakt om ook PDF's te annoteren. Hebt u bestanden in andere structuren dan DOC of PPT? Notability kan ook deze importeren dankzij Google Drive.

Type een essay, maak een opsomming, vul een sollicitatieformulier in of stel een lijst samen met de geavanceerde tekstverwerkingsfuncties van Notability. Kies naar wens een geschikt lettertype en een passende stijl, kleur en grootte. Gebruik tekstvakken om tekst precies te plaatsen waar u deze wilt hebben.

Speel uw notities opnieuw af! Alles wat u typt, schrijft of toevoegt aan een notitie, wordt gekoppeld aan de audio-opname, zodat u bij het doornemen van notities beschikt over meer context dan ooit tevoren. Tik gewoon op Speel af en bekijk uw notities. Wilt u naar een specifiek punt in een opname springen? Tik op een woord met het navigatiegereedschap en u gaat naar dat punt van de opname.

Als u graag effectief werkt, is het belangrijk dat u uw notities snel kunt terugvinden. Gebruik de zoekfunctie om snel notities te zoeken op titel of inhoud. Op de iPad kunt u een bladwijzer maken voor pagina's van een notitie, een PDF filteren op geannoteerde pagina's of in de paginanavigator op trefwoorden zoeken.

Orden uw notities op onderwerp in de bibliotheek en maak automatisch een reservekopie van al uw werk naar Dropbox, Box, Google Drive of WebDAV. Via deze diensten, e-mail, Airdrop en twitter kunt u uw Notability-bestanden bovendien delen met collega's, klasgenoten, studenten of docenten. iCloud zorgt ervoor dat al uw notities automatisch up-to-date zijn op uw iPad, iPhone en iPod touch.

Notability laat uw ideeën tot leven komen, slaat uw notities op en verbetert uw geheugen en organisatie. We hopen dat u er net zoveel plezier aan zult beleven als wij.

We horen graag van onze klanten, dus laat wat van u horen via Facebook en Twitter of stuur ons een e-mail.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.