PRO Sign Up for AppData to access full historical, categorized leaderboards for Facebook, iOS apps, Google Play Apps, Amazon Kindle Apps and more.

 

Toca Store
Toca Store
Toca Boca AB
General info about this app.
AppData - iOS Details
Toca Store
Toca Store (View in iTunes)
Developer: Toca Boca AB
Game Center: No
Average Rating:
In-App Purchases
Description
Har ditt barn någonsin lekt butik hemma?

Nu har du möjlighet att leka butik med din iPhone eller iPad - utan att behöva städa upp efteråt! Det är den perfekta leksaken för barn att spela tillsammans med dig, sina syskon eller vänner.

"Detta är en interaktiv app för flera barn att leka med samtidigt eller för ett barn som vill spela båda rollerna. Barn lär sig att göra val, räkna, pengar och även det härliga i att sälja sina varor till sina alldeles egna kunder! - Jeana Lee Thank, Parenting.com

Toca Store är en underbar app som får ditt barn att interagera med sina vänner, skapa en affär samt ta beslut om vad de vill köpa! - Maggie, Appsforipads"

DITT BARN KOMMER LÄRA SIG:
- att vänta på sin tur
- Samarbete
- Förhandling
- Grundläggande matematiska färdigheter
- Resurshantering

Toca Store är en leksaksbutik som stimulerar barns fantasi och inspirerar till rollspel. Vi har byggt en leksak med utgångspunkt i barns naturliga utforskning av vardagen och hjälper dem att lära sig på sociala och matematiska kunskaper. Välkommen till Toca Store!

FUNKTIONER
- Välj mellan 34 olika varor att sälja i din butik
- Bestäm dina egna priser
- Bjud in vänner till butiken och låt dem handla!
- Fina animationer guidar dig i appen.
- Snygg originalgrafik
- Spela flera tillsammans!
- Inga regler eller stress – spela precis som du vill!
- Barnvänligt gränssnitt
- Ingen reklam från tredjepartsföretag
- Inga in-app purchases

Toca Store låter barn testa på rollen som butiksägare och kund. Den är som bäst när två barn leker, men fungerar ocks bra för ett barn.

Om Toca Boca
Toca Boca är en svensk lekstudio som gör digitala leksaker för barn. Vi tycker att det bästa sättet att lära sig om världen är att leka och ha roligt. Därför gör vi digitala leksaker som hjälper till att stimulera barns fantasi, och som låter dig leka tillsammans med dina barn. Bäst av allt – vi gör det på ett säkert sätt, utan reklam från tredjepartsprodukter och in-app purchases.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.

Social Graph Not Available :: You Are Not Logged In

We're sorry but social graph data including PTAT (people talking about this), blog posts citing this app and other integration with AppData's PageData service is not available to logged out users. Please either login or signup for an account today!