WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Inc.
General info about this app.
AppData - iOS Details
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger (View in iTunes)
Developer: WhatsApp Inc.
Game Center: No
Average Rating:
In-App Purchases
Description
WhatsApp Messenger is een berichtendienst voor iPhone en andere smartphones. WhatsApp maakt gebruik van uw 3G- of Wi-Fi-verbinding (indien beschikbaar) om berichten uit te wisselen met vrienden en familie. Stop met sms'en en maak gebruik van WhatsApp om berichten, foto's, gesproken berichten en video's te versturen en te ontvangen. Het eerste jaar GRATIS! (daarna €0,79 per jaar)

*********************************
WAAROM WHATSAPP GEBRUIKEN:
*********************************

* GEEN VERBORGEN KOSTEN: Zodra jij en je vrienden de applicatie eenmaal hebben gedownload kun je er zo veel mee chatten als je maar wilt. Stuur je vrienden iedere dag gratis een miljoen berichten! WhatsApp maakt gebruik van je interverbinding: 3G/EDGE of Wi-Fi indien beschikbaar.

* MULTIMEDIA: Stuur video, foto's en gesproken berichten aan je vrienden en contactpersonen.

* GROEPSGESPREK: Neem deel aan groepsgesprekken met je contactpersonen. Voeg deelnemers toe of verwijder ze, verander het groepsonderwerp en stel een groepssymbool in.

* PERSOONLIJK: Stel een profielfoto in die zichtbaar is voor al je contacten

* GEEN INTERNATIONALE KOSTEN: Net zoals het niets extra kost om een internationale e-mail te versturen zijn er ook geen extra kosten voor het internationaal versturen van WhatsApp-berichten. Chat met je vrienden van over de hele wereld zolang ze WhatsApp Messenger maar geïnstalleerd hebben en vermijd die vervelende internationale sms-berichttarieven.

* GEEN PIN'S OF GEBRUIKERSNAMEN: Waarom moeite doen om weer een andere PIN of gebruikersnaam te onthouden? WhatsApp werkt op basis van je telefoonnummer, zoals bij een sms-bericht, en werkt naadloos samen met je bestaande adresboek.

* NOOIT MEER IN-/UITLOGGEN: Geen verwarring over het moeten uitloggen van een andere computer of ander apparaat. Met pushberichtgevingen is WhatsApp ALTIJD AAN en ALTIJD VERBONDEN.

* NIET NODIG OM VRIENDEN TOE TE VOEGEN: Je adresboek wordt gebruikt om je automatisch te verbinden met je contactpersonen. Contactpersonen die al gebruik maken van WhatsApp worden automatisch weergegeven onder favorieten, vergelijkbaar met een vriendenlijst.

* OFFLINE BERICHTEN: Zelfs als je pushberichtgevingen mist of je iPhone uitschakelt worden je berichten door WhatsApp offline bewaart tot ze de volgende keer dat je de app gebruikt worden opgehaald.

* EN VEEL MEER: Deel locaties en plaatsen, wissel contactgegevens uit, aanpasbare achtergrond, aanpasbare geluiden voor berichtgeving, liggende weergave, tijdstempels bij berichten, e-mail gespreksgeschiedenis, zend berichten en media in één keer naar meerdere contactpersonen, en veel veel meer!

---------------------------------------------------------
We horen graag van je! Heb je opmerkingen, vragen, of problemen, e-mail ons op:

iphone-support@whatsapp.com
of bezoek http://www.whatsapp.com/faq/iphone

of volg ons op twitter:

http://twitter.com/WhatsApp
@WhatsApp

---------------------------------------------------------

WhatsApp voor iPhone werkt met vrijwel elke telefoonaanbieder en op ieder netwerk maar mogelijk legt uw aanbieder beperkingen op. Indien u gebruik maakt van een aanbieder die Apple niet ondersteund raden wij aan onze FAQ te lezen voor bijgewerkte informatie over onze dekking.

NB: WhatsApp is een telefoondienst en iPod of iPad vallen om die reden onder NIET ondersteunde apparaten.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.