WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Inc.
General info about this app.
AppData - iOS Details
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger (View in iTunes)
Developer: WhatsApp Inc.
Game Center: No
Average Rating:
In-App Purchases
Description
WhatsApp Messenger är en app för meddelanden mellan flera operativsystem såsom iPhone och övriga smart-phones. Appen använder pushnotiser för att direkt hämta meddelanden från vänner, kollegor och familjen. Använd denna istället för SMS för att skicka meddelanden, bilder, ljudmeddelanden och filmer till andra WhatsApp-användare utan kostnad. Alla tjänster ingår, inga extra köp inne i appen behövs.

*********************************
VARFÖR ANVÄNDA WHATSAPP:
*********************************

* INGA DOLDA KOSTNADER: När du och dina vänner väl installerat appen kan ni använda det så mycket ni vill. Skicka en miljon meddelanden om dagen om ni så vill gratis. WhatsApp använder din Internet-uppkoppling: 3G/EDGE eller Wi-Fi när det finns.

* MULTIMEDIA: Skicka filmer, bilder och ljudmeddelanden till dina vänner och kontakter.

* GRUPP-CHATT: Dra nytta av grupp-chattar med dina kontakter. Lägg till eller ta bort deltagare, ändra gruppnamnet och välj en ikon-bild till gruppen.

* PERSONLIG: Välj en profilbild som visas för alla dina kontakter.

* INGA INTERNATIONELLA KOSTNADER: På samma sätt som det inte kostar mer att skicka mejl till utlandet kostar heller inte internationella meddelanden med WhatsApp något. Så länge dina vänner använder WhatsApp kan du meddela dem över hela världen och undvika tråkiga SMS-kostander.

* SÄG NEJ TILL KODER OCH ANVÄNDARNAMN: Varför orka bry sig om att minnas koder och och användarnamn? WhatsApp använder ditt mobilnummer, som SMS gör, och fungerar perfekt med din adressbok.

* BEHÖVER INTE LOGGA IN/UT: Aldrig mer fundera över att logga ut från andra datorer eller något sådant. Tack vara pushnotiserna är WhatsApp ALLTID PÅ och ALLTID UPPKOPPLAD.

* BEHÖVER INTE LÄGGA TILL VÄNNER: Din adressbok används för att automatiskt koppla ihop dig med dina kontakter. De kontakter i adressboken som redan har WhatsApp dyker automatiskt upp som favoriter i appen, motsvarande en lista över vänner.

* MEDDELANDEN OFFLINE: Även om du missar pushnotiser eller har telefonen avstängd, kommer WhatsApp spara dina meddelanden till dess du använder appen nästa gång.

* OCH MYCKET MER: Dela platser, skicka kontakter, välj egna bakgrunder, egna notis-ljud, landskapsläge, tidmärkta meddelanden, mejla chatthistoriken och skicka meddelanden och media till flera samtidigt.

---------------------------------------------------------
Vi uppskattar alltid att höra ifrån er! Kommentarer, frågor eller funderingar mejlas bäst till oss på:

iphone-support@whatsapp.com
eller besök http://www.whatsapp.com/faq/iphone

eller följ oss på twitter:

http://twitter.com/WhatsApp
@WhatsApp

---------------------------------------------------------

WhatsApp på iPhone fungerar i stort sett med alla operatörer och nät men någon begränsning kan förekomma hos somliga. Om du är låst till en operatör som inte stöder Apple så kolla vår FAQ för senaste info om aktuell täckning.

MÄRK VÄL: WhatsApp är en telefon-app och stöder INTE enheter såsom iPod eller iPad.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.