App_data_banner_no_tag_line
App Metrics & Research for iOS, Facebook & Google Play

AppData - iOS Details
CSR Racing
CSR Racing (View in iTunes)
Developer: NaturalMotion Games Limited
Game Center: Yes
Average Rating:
In-App Purchases
kr38.00 HIGH ROLLER
kr22.00 A FEW CHIPS
kr75.00 EXECUTIVE CASE
kr22.00 Super Nitrous
kr38.00 ALLOWANCE
kr149.00 VIP VAULT
kr75.00 SALARY
kr22.00 POCKET MONEY
kr149.00 SAFE INVESTMENT
kr419.00 GOLD TRUCK
Description
Nytt spelläge - Tävla mot din vänner!
Kör din drömbil i det yttersta testet: ett dragrace på öde stadsgator. CSR Racing kombinerar imponerande grafik med beroendeframkallande spel och häftiga tävlingar för flera spelare. En helt ny racingupplevelse.

Uppgradera din Audi R8, BMW M3 eller Chevy Corvette med turbo, kväveinsprutning och aerodynamiska anpassningar för att besegra allt tuffare motståndare. Och när du är redo är det dags att utmana gängen som styr staden.

TÄVLA MOT DIN VÄNNER!
Krossa motståndet genom att proffsköra bilarna från din egen samling. Spara in värdefulla mikrosekunder för att klättra i resultatlistorna och ta hem bucklan – Pagani Zonda S 7.3!

TÄVLA MOT VÄRLDEN
Har du nått nivå 3? Gör dig redo att tävla mot världen! Vinn unika superbilar och dekaler, få respektpoäng av dina kamrater och utmana de bästa på dragracingbanan på stranden. Du är kanske stans kung, men nu är det dags att ta dig an hela världen!

IMPONERANDE GRAFIK
CSR Racing innehåller banbrytande grafik och krossar barriären mellan spelkonsolen och din iPhone eller iPad. Full retina-upplösning tillsammans med nästa generations belysning gör spelet överlägset alla 1080p-racingskonsolspel på marknaden.

LICENSIERADE BILAR
Officiellt licensierade bilar från Audi, BMW, Chevrolet, Ford, GM, Mini och Nissan. Inklusive Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, Nissan GT-R, BMW M3 och några överraskningar!

-- Inkluderar nu Bentley Continental Supersports, Dodge Charger, SLR McLaren och många fler!

DEN ULTIMATA UTMANINGEN
R8 mot GT-R, Continental Supersports mot SLR McLaren. Din bil mot deras. På en rak linje. Allt handlar om kraft, skicklighet och taktik. Ge rätt varvtal och låt turbon jobba. Men använder du kvävet vid fel tidpunkt är du stekt.

UPPGRADERA DIN BIL
Välj bland olika turbo, motoralternativ, ECU-trimningar, racingdäck och mycket mer. Uppgradera din bil strategiskt så att den passar din körstil. Men kom ihåg: alla bilar är unika och ge inte bakhjulsdrift eller smala däck mer kraft än de kan hantera.

ANPASSA DIN BIL
Uttryck dig själv med anpassade nummerplåtar, karossfärger och originaldekaler.

ERÖVRA STADEN
Du är inte ensam. Gänget som styr i staden håller koll på dig och du kommer snart att möta deras bästa förare. Besegra deras bossar för att ta över deras distrikt. Så långt är allt lugnt – men allt är inte som det verkar …

----

Se till att du spelar online för att få tillgång till det senaste innehållet och funktionerna och för att säkerställa att en säkerhetskopia av din profil sparas online.

OBS! CSR Racing är gratis att spela men innehåller föremål som kan köpas för riktiga pengar. Du kan välja på/av för dessa köp på "begränsningar"-menyn på din enhet.

* Fungerar på iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (3:e och 4:e generationen) och iPad, iPad 2 och New iPad. *

Kräver iOS 4.0 eller senare.

CSR Racing är skapat av NaturalMotion Games

--------------------------------------

** MISSA INTE VÅRA ANDRA SPEL! Clumsy Ninja, CSR Classics, Backbreaker, Backbreaker 2, Icebreaker Hockey, Jenga och My Horse; hitta dem i AppStore nu!**