Garfield's Diner Hawaii HD
Garfield's Diner Hawaii HD
Cosmos Epoch Investments Limited
General info about this app.
AppData - iOS Details
Garfield's Diner Hawaii HD
Garfield's Diner Hawaii HD (View in iTunes)
Developer: Cosmos Epoch Investments Limited
Game Center: Yes
Average Rating:
Featured Charts
In-App Purchases
Description
Gustaf & vänner är tillbaka för att servera ännu mer mat och skoj! Företaget som gav dig [Gustafs matställe] ger dig nu ännu mer beroendeframkallande spelupplägg som utspelar sig på en av världens vackraste platser: kolla Gustafs matställe Hawaii!

Irma har kommit tillbaka från sin semester och tack vare Gustaf och gänget (och mot alla odds) är hennes matställe i prima skick. Extatisk bestämmer sig Irma för att belöna Gustaf och Jon Arbuckle och alla de andra med en liten semester på Hawaii. Men det som startade som en enkel semester blir snart ännu ett matställeäventyr!

Irmas kusin behöver hjälp för att rädda hennes matställe från att gå i konkurs och hon vänder sig till Jon för assistans. Naturligtvis kommer Jon behöva all hjälp han kan få, inklusive ovärderlig assistans från allas favoritkatt Gustaf!

Så Gustaf och Jon är tillbaka i köket. Med klirrande rätter och skramlande pannor är det upp till dem att laga, servera och utfodra deras hungriga hawaiianska kunder.

SPELUPPLÄGG
Hjälp Gustaf och vänner genom att styra dem genom olika stationer på matstället. Varje medlem i din personal måste styras snabbt och effektivt för att vara säker på att måltider görs iordning och kunder serveras innan deras tålamod tar slut. Gör bra och du kommer att ha nöjdare kunder samt mer kontanter i kassan!

EGENSKAPER
· Vilt, spännande, arkadliknande tidsstyrningsspelupplägg som är lätt att ta till sig men svårt att lägga ifrån sig
· Anställ populära karaktärer från Gustaf-serien
· Uppgradera utrustning för att ge bättre, snabbare service
· VIPar kommer på slumpmässiga besök för att ge extra utmaningar för större belöningar
· Samla speciella karaktärskort med Gustaf och hans vänner

Tillgängligt på engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, spanska, förenklad kinesiska och traditionella kinesiska språk. Byt enkelt ditt språk via spelets titelskärm!

Välkommen till Gustafs matställe Hawaii ! För existerande användare av Garfield's Diner har vi ett Gustaf-poängåtervinningssystem för våra mest lojala kunder. Du belönas med 50 Gustaf-poäng idag och när du återvänder den tredje dagen kommer du att få en större bonus! Tack igen för ditt stöd!

**Det här spelet är fullt kompatibelt med iPhone 5 lika väl som andra iPhone och iPodapparater och fungerar också utmärkt med alla de olika iPad apparaterna!**

**Observera att appen är gratis, men tänk på att den har innehåll som kan köpas för riktiga pengar om användaren önskar en förbättrad spelupplevelse. **
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.